ADIYAMAN / MERKEZ - Safvan Özel Eğitim Anaokulu

Nis

'Sizler,hepiniz geleceğin bir gülü ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizlersiniz...' Mustafa Kemal Atatürk

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı öğrenci ve velilerimizin de katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Nis

İl Merkezimizde bulunan Özel Eğitim Okullarımız ile düzenlenen ''Otizm İçin Sende Bir Fidan Dik''etkinliğine katılarak öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencilerimiz ile Fidan Dikimi gerçekleştirdik.

Nis

Okulumuzda 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında  velilerimize bilgilendirme, video gösterileri; öğrencilerimize ise el boyama etkinlikleri  müzikli eğlenceler düzenlenerek günün anlam ve önemine uygun çalışmalar yapıldı.

Mrt

Öğrencilerimizde ağaç sevgisi,ve çevre bilinci oluşturmak amacı ile 21-26 Mart tarihleri arasında  kutlanan Orman Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından  ront ve drama çalışmaları ile etkinlikler gerçekleştirildi.

Mrt

21 Mart Dünya Down Sendrom Farkındalık günü dolayısıyla okulumuzda İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Ali TOSUN ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Cihat Cem AKINCI'nın katılımıları ile kutlama programı düzenlendi.Öğrenci, öğretmen ve velilerimiz müzik eşliğinde eğlendiler.Programımız pasta kesimi ile sonlandı.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri ve velilerinin birlikte düzenlediği Memleketim Adıyaman etkinliğimize İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Cihat Cem AKINCI ve Özel Eğitim Bölümü Şefi Selahattin SONKAYA katıldılar. Etkinliğimiz ile memleketimizi tanıtmak, yeni atanan öğretmenlerimize ve il dışından yeni gelen velilerimize kültürümüzü yaşatmak, tanıtmak ve göstermek amaçlandı. Memleketim Adıyaman Etkinliğimizde öğrencilerimiz sosyalleşerek, güzel vakitler geçirdiler.

Ock

Safvan Özel Eğitim Anaokulunda uygulanmakta olan Special Children are Learning projesi kapsamında Doğal öğretim yöntemleri broşürü hazırlanarak tüm öğretmenlerimize verildi.

Ock

Safvan Özel Eğitim Anaokulunda uygulanmakta olan Special Children are Learning projesi kapsamında öğrenci vebinarı yapıldı. Öğrencilerimiz proje ortağı arkadaşları ile tanışmanın mutluluğunu yaşadı.

Ock

Safvan Özel Eğitim Anaokulunda uygulanmakta olan Special Children are Learning projesi kapsamında okul kuralları etkinliği yapıldı.

Ock

Safvan Özel Eğitim Anaokulunda Special Children Are Learning olan eTwinning projesi  uygulanmaya başladı. Okulumuz öğretmenlerinden Fatma Çelikin ortağı olduğu projede öğrencilerimize  özel eğitim alanında en iyi öğretim metodlarını uygulamayı amaçlamaktadır. Projeye başlarken yapılan logo anketinde okulumuzun hazırladığı logo ve afiş 1. Olarak projenin logosu ve afişi  olarak belirlenmiştir.

Ock

Safvan Özel Eğitim Anaokulunda İnternational prescholl earthquake brotherhood eTwinning projesi kapsamında proje ortakları ile projenin kapanış webinarı yapıldı.

Ock

Safvan Özel Eğitim Anaokulunda İnternational prescholl earthquake brotherhood eTwinning projesi kapsamında öğrenci katılım belgeleri verildi.

Ock

Safvan Özel Eğitim Anaokulunda İnternational prescholl earthquake brotherhood eTwinning projesi kapsamında atık malzemelerden ev yapıldı. Yapılan çalışmalar ile e sergi hazırlandı.

Ock

Safvan Özel Eğitim Anaokulunda İnternational prescholl earthquake brotherhood eTwinning projesi  uygulanmaya başladı. Okulumuz öğretmenlerinden Fatma Çelikin ortağı olduğu projede öğrencilerimize ve velilerimize deprem bilinci kazandırmak amaçlamaktadır. Projeye başlarken yapılan logo anketinde okulumuzun hazırladığı logo 1. Olarak projenin logosu olarak belirlenmiştir