ADIYAMAN / MERKEZ - Safvan Özel Eğitim Anaokulu

Safvan Özel Eğitim Anaokulu

YENİ MAH. 26309 SK. NO 1 MERKEZ / ADIYAMAN
Vizyon
Hayat içerinde bağımsız yaşam becerilerine sahip bireyler yetiştirmek amacı ile çıktığımız bu yolda her bireyin özel ve bireysel farklılıklarının olduğu bilinciyle çağın gereksinimlerine uygun güvenli ve en az sınırlandırıcı ortamlarda öğrencilerimizin ve toplumun ihtiyaçlarını ayrım yapmaksızın karşılayarak paydaşlarımız ile işbirliği, dayanışma ve paylaşım içerisinde değişikliklere ve gelişime açık bir kurum olmayı sürdürmektir.
Misyon
Özel eğitimin temel ilkeleri doğrultusunda bağımsız bireyler yetiştirmeyi ilke edinmek, velileri bilinçlendirmek erken çocukluk ve okul öncesi dönemdeki özel gereksinimli bireyleri alandaki gelişim ve yenilikleri takip ederek gelişim alanlarında nitelikli rehberlik, eğitim öğretim hizmetlerini sunmak.
09:00 ile 14:00 Arasında
il Merkezinde